Markkinoi paikallista rock-bändiä

Musiikin ystävät tietävät varmasti sen hienon tunteen, kun joku kuuluisa yhtye esiintyy vaikkapa suuressa konsertissa, ja voi kehua kavereilleen, että “tämä bändi on samalta paikkakunnalta kotoisin kuin minä”.

Monet menestyneet yhtyeet, kuten esimerkiksi maailmanmaineeseen yltänyt Nightwish, ovat lähtöisin pieniltä paikkakunnilta. Menestys vaatii aina taitojen lisäksi myös markkinointia. Menestystarinat saattavat alkaa siitä, että paikalliset bändit saavat markkinointiapua paikallisilta yrityksiltä. Olipa kyseessä sitten pieni tai vähän suurempikin yritys, paikallisen rock-bändin markkinointi liikelahjoissa on takuulla mieleenpainuva tapa. Se antaa yrityksestä nuorekkaan, ajan hermolla olevan ja lämminhenkisen vaikutelman. Liikelahjoja on saatavilla laaja valikoima verkossa.

Kuinka paikallista rock-bändiä voi markkinoida?

Hyvä keino paikallisen rock-bändin markkinointiin on teettää liikelahjoja bändin logolla. Valittavana on lukuisia erilaisia tuotteita, ja tuotteen valinta kannattaakin tehdä kohderyhmän mukaan. Mikäli kyseessä ovat yrityksen omat työntekijät ja henkilökunta koostuu pääosin nuorehkoista työntekijöistä, voisi hyvä lahja olla esimerkiksi kuulokkeet paikallisen rock-bändin logolla.

Liikelahjoja löytyy kaikissa hintaluokissa, joten mikäli kyseessä on pieni yritys, liikelahjoihin ei suinkaan tarvitse upottaa koko vuoden markkinointibudjettia. Tuotteita voi tarkastella ja niitä on laaja valikoima verkossa. Liikelahjojen vaikutuksesta brändiin voi lukea täältä. Muita keinoja markkinoida paikallista rockbändiä voivat olla esimerkiksi bändin tukeminen sponsoroimalla, tai antamalla bändin käyttöön tavaroita, jossa on oman yrityksen logo. Liikelahjat toimivat myös näin päin!