Musiikki luo kolikkopelien tunnelman

Tehosteet ovat aina olleet olennainen osa kolikkopelien äänimaailmaa. Taustaäänet, äänitehosteet ja itse musiikki ovat parhaimmillaan silloin, kun pelaaja pystyy seuraamaan pelin kulkua ainoastaan äänten perusteella.Äänten tärkeyttä kolikkopeleissä on tutkittu esimerkiksi Waterloon yliopistossa Yhdysvalloissa. Tutkimuksen perusteella todettiin muun muassa, että pelaajat käyttävät paljon mieluummin pelejä, joissa on ääniefektejä kuin ilman niitä. Äänet rytmittävät pelaamista ja saavat onnistuessaan toivotusti pelaajat viihtymään pidempään pelinsä äärellä. Äänisuunnittelu onkin kasvava ala myös peliteollisuudessa.Nykyään pelaajat voivat valita pelinsä jopa suosikkiyhtyeensä mukaan. Tästä hyvän esimerkin tarjoaa Net Entertainmentin ja yhtiön Rock Series -rokkipelit, jotka ovat saaneet innoituksensa rokkilegendoilta. Monet muutkin kolikkopelit esittelevät musiikkiaiheita, mutta niistä kerromme toisella kertaa. Nyt Rock Seriesin pariin!

1. Motörhead

Motörhead on ansaitusti saanut oman osansa Net Entertainmentin Rock Series -kolmikosta. Peliautomaatti sisältää viisi kelaa ja 76 pelilinjaa. Bonusominaisuudet yllättävät pelaajat positiivisesti wildien, ilmaiskierrosten sekä Bomber- ja Mystery Reel -kelojen muodossa. Rock Mode käynnistää taustalle yhtyeen musiikin. Vauhdikas ja toiminnantäyteinen peli ei jätä ketään kylmäksi, sillä siitä pitävät huolen sekä vahvat animaatio- ja ääniefektit unohtamatta yhtyeen omaa musiikkia. Mikäli haluat saada lisätietoa legendaarisesta yhtyeestä, suuntaa viralliselle kotisivulle.

2. Jimi Hendrix

Kitaramaestro Jimi Hendrix on niin ikään osa NetEntin pelisarjaa, joka julkaistiin vuonna 2016. Jimi Hendrix on toiminut monen kitaristin innoittajana ja esikuvana. Kolikkopeli vie pelaajan psykedeelisiin 60-luvun tunnelmiin ja saa pelaajat tunnelmoimaan rakkaudentäyteisistä kesistä. Viisi kelaa ja 20 vakiopelilinjaa pitävät sisällään wildit, muuttuvat wildit, Pick and Click -ominaisuuden ja erilaiset ilmaiskierrokset, jotka on nimetty hittibiisien mukaisesti.

3. Guns N’ Roses

Net Entertainmentin Rock Series -sarjan kolmas julkaisu oli Guns N’ Roses. Tässä pelissä pelaajia hemmotellaan, sillä he voivat valita viidestä yhtyeen kappaleesta mitä haluavat milloinkin kuunnella. Aidot kuvat ja videopätkät saavat tuntemaan itsensä osaksi yleisöä. Bonustoimintoihin kuuluvat wildit, onnenpyörä, Encore Free Spins, Legend Spins, Solo-kerroin ja Groud-Pleaser Bonus Game -lisäpeli, jotka varmasti pitävät tunnelman korkealla pelin viidellä kelalla ja 20 pelilinjalla.

Käännä volyymi kaakkoon

Kuten huomaat, kaikkia näitä pelejä yhdistää rock-musiikki ja niissä on kiehtovat bonusominaisuudet. Videokolikkopelejä on tarjolla nykyään valtava valikoima ja musiikki on niissä kaikissa vahvasti läsnä. Löydä oma teemabiisi ja pyöräytä kelat käyntiin!